Programjaikhoz hangosító berendezést, a közelgő gyermeknapra pedig labdákat ajándékozott a Mesevár óvoda számára a MIHŐ Kft.

2022. 05. 24., k – 13:43

A nevelési intézményben kiemelt figyelmet fordítanak a környezetvédelemre és a környezettudatosságra való nevelésre. Legyen szó víz világnapjáról, föld világnapjáról, madarak és fák napjáról - az óvoda programokkal készül. Mint Kovalik Péterné óvodavezetőtől megtudtuk, évente kétszer tartanak olyan családi délutánokat is, ahol a hatalmas udvarukon változatos programokkal várják az ovisok családjait. Ezeken az eseményeken pedig jól jön a hangosítás.

- Régi már a kapcsolatunk a MIHŐ-vel, a vállalat több alkalommal támogatott minket valamilyen formában. Most hangfalakat és mikrofon szettet kaptunk, szeretnénk ugyanis élménydúsabbá tenni a programjainkat. Hálásak vagyunk a nagyvonalú felajánlásért, ritka az ilyen tartós és szoros kapcsolat. Bízunk benne, hogy még hosszú évekig élvezhetjük a MIHŐ támogatását - tette hozzá.

Bernáthné Barczi Judit, a MIHŐ Kft. koordinációs és kommunikációs főmunkatársa is megerősítette, évtizedek óta szoros kapcsolatot ápolnak a központjuk szomszédságában, a Könyves Kálmán utcában található óvodával.

- Rendszeresen hozunk nekik ajándékokat, ők pedig szívesen jönnek a mi rendezvényeinkre - beszélt a kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolatról, hozzátéve, az óvoda vezetésétől mindig megkérdezik, mire van éppen a legnagyobb szükség, és igyekeznek ebben segíteni.

- Mivel a járvány csillapodásával újra tudnak programokat szervezni, ahová a szülőket is várják, ezért kérték a hangosító berendezést. Ráadásul hétvégén gyermeknap lesz, ezért a kicsik számára labdákat vásároltunk - mondta.

 

Forrás: minap.hu