A Mesevár oviban járt a távhős Mikulás

2021. 12. 06., h – 13:58

Énekkel idézték meg, verssel tartották helyben és megköszöntek neki minden ajándékot – azt is, amit korábban kaptak. Végezetül természetesen mikuláscsomagot is kaptak a Miskolci Integrált Óvodai Intézmény Mesevár Tagóvodájának csöppségei a Miskolci Hőszolgáltató Kft. Télapójától hétfőn.

A közeli Mesevár óvodát látogatta meg Szent Miklós napján a MIHŐ Kft. saját Mikulása. A társaság több éve tartó kapcsolatot ápol az intézménnyel, ennek egyik eseménye a Télapó érkezése.

Bernáthné Barczi Judit koordinációs és kommunikációs főmunkatárs elmondta, hogy „az ember az ünnepek közeledtével megajándékozza szeretteit, barátait és jó szomszédjait” – utalt utóbbival a vállalat motivációira.

Az óvodások jó vendéglátói voltak a Télapónak, hiszen karácsonyi dalt énekeltek neki, hogy mindenképpen odataláljon hozzájuk, majd csoportosan verset szavaltak, ezzel is bizonyítva: rászolgáltak az ajándékokra.

Az izgalomtól remegő lábbal – az óvónéni legnagyobb büszkeségére – szép sorjában elkezdték megköszönni a nagyszakállúnak az eddig kapott ajándékokat, illetve többen példákat is hoztak arra, hogy jó gyerekek voltak: egyikük egyszer segített a mosásban!

Ha ez nem lenne elég, még karácsonyfa-díszeket is készítettek a MIHŐ-Mikulásnak, amelyeket a vállalat főbejáratánál álló karácsonyfára helyeznek majd fel a dolgozók – tudtuk meg Bernáthné Barczi Judittól, aki hozzátette: az intézmény mind az öt csoportjának készültek ajándékcsomaggal.

forrás: minap.hu