2020. 12. 14., h – 14:24

300 darab maszkot és több doboz szaloncukrot kapott a MIHŐ-től a MESZEGYI. A karácsony nem csak az ajándékozás, de az adományozás időszaka is egyben.

- A Miskolci Hőszolgáltató Kft. (MIHŐ), a Miskolc Holding Zrt. tagvállalata 200 darab maszkot kapott egyik partnerétől – mondta a hétfő délelőtt tartott átadón Bernáthné Barczi Judit, a MIHŐ koordinációs és kommunikációs főmunkatársa, aki szerint ez a gesztus adta az inspirációt, hogy ők is adományozzanak.

- A szociális szférában dolgozók feladata kiemelten fontos terület ezekben a nehéz időkben. Szerettünk volna hozzájárulni a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény (MESZEGYI) munkájához, dolgozóik egészségének megőrzéséhez. Ezért ajánlottunk fel nekik 300 darab maszkot, amiket a MIProdukt Kft. gyártott.

Biztonság és édesség

A maszkok mellett szaloncukor is került a szépen becsomagolt dobozokba. Gúr Péter Attila, a MESZEGYI igazgatója szerint jó helye lesz az ajándékoknak.

- A mai napon kapott maszkokat megpróbáljuk még a héten eljuttatni azon dolgozóinkhoz, akiknek ez a fajta támogatás segíti a biztonságos munkavégzésüket. Az édesség pedig és az intézményhez tartozó családok és gyermekek átmeneti otthonába kerül, ott lesz a legjobb helyen.

Képek