2023. 07. 21., p – 10:56

Forgalomkorlátozás lép életbe 2023. július 24-től (hétfőtől) távfűtési körvezeték építése miatt a Szentgyörgy utcán. A tervek szerint az érintett szakaszon az út teljes helyreállítása a szeptemberi iskolakezdés előtt befejeződik.

A július közepétől zajló, távhőszolgáltatás biztonságát fokozó beruházás következő szakaszában felbontásra kerül a 2x2 forgalmi sávos Szentgyörgy utca is. Az út bontását a megbízott kivitelező szakaszolva fogja végezni irányonként egy-egy forgalmi sáv folyamatos fenntartásával. A munkálatok idején mindkét irányból megállási tilalom lép életbe a Szentgyörgy u. 39-41. sz. és a Szentgyörgy. u. 52. sz. melletti buszmegállók környezetében a buszmegállók megközelíthetősége, a busz közlekedés biztosítása érdekében.

A munkavégzést követően a Szentgyörgy utca érintett szakaszának helyreállítását a MIHŐ Kft. által megbízott vállalkozó várhatóan a 2023/24-es iskolai tanév kezdete előtt elvégzi.

Kérjük mind a gépjárművel, mind a gyalogosan közlekedők szíves megértését és türelmét, valamint az építési munkák környezetében a fokozott körültekintéssel való közlekedést.

A kivitelezésről és a csőfektetési munkálatokkal kapcsolatos további tudnivalókról web és facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatni fogjuk az érintetteket.