2020. 09. 04., p – 10:09

A koronavírus-járvány további terjedése miatt, fokozott óvintézkedések mellett működik tovább a MIHŐ Kft., a MIVÍZ Kft. és a Miskolc Holding Zrt. személyes ügyfélszolgálata a 3534 Miskolc, Szemere Bertalan u. 5. sz. alatt. Az ügyfélszolgálaton a távhőszolgáltatási-, az ivóvíz- és szennyvízcsatorna szolgáltatási- és az ingatlangazdálkodási ügyek-, valamint a befizetések továbbra is intézhetőek személyesen, az ügyfelek és a munkatársak egészségének megóva érdekében tett biztonsági intézkedések betartásával.

A korábban bevezetett szabályozások – mint pl. 1,5 méteres távolságtartás, maszk vagy azt helyettesítő kendő használata, ügyféltérbe lépés előtt kézfertőtlenítő használata –, szeptember 7-től kiegészülnek az ügyfelek hőmérsékletének mérésével. Kérjük ügyfeleinket a szabályok betartására.

Kérjük, hogy ügyfeleink és munkatársaink egészségének, biztonságának megóvása érdekében az ügyintézéseikhez elsősorban az online ügyfélszolgálatot, a telefonos ügyintézést vegyék igénybe, illetve eljuttathatják megkeresésüket írásban, e-mailben és postacímünkre.

A MIHŐ Kft. ügyfélszolgálatának online elérhetősége: ugyfel@miho.hu A MIHŐ Kft. telefonos ügyfélszolgálata távhőszolgáltatási ügyekben várja hívását: 46 501 740
Írásbeli kapcsolatfelvétel: 3534 Miskolc, Gagarin u. 52.
Honlapunkon minden információt megtalál. Számlái befizetéséhez sem szükséges kimozdulnia, javasoljuk az online átutalást.

ÚJ KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁS INDULT, VÁLTSON ÖN IS ZÖLD SZÁMLÁRA!
2020. áprilisától működik a MIHŐ Kft. és a MIVÍZ Kft. ügyfelei számáraaz elektronikus számlamegjelenítő felületet, ahol a számlákat megtekintheti és kiegyenlítheti bankvagy hitelkártya segítségével. A  miszamla.hu rendszer használata ingyenes a webes felületen regisztrált ügyfelek számára.

Dokumentumok