Fokozott óvintézkedések mellett működik a személyes ügyfélszolgálat

2020. 09. 07., h – 16:33

A koronavírus-járvány további terjedése miatt, fokozott óvintézkedések mellett működik tovább a MIHŐ Kft. személyes ügyfélszolgálata a 3534 Miskolc, Szemere Bertalan u. 5. sz. alatt.

Kérjük, hogy Ügyfeleink és munkatársaink egészségének-, biztonságának megóvása érdekében az ügyintézéseikhez elsősorban az online ügyfélszolgálatot, a telefonos ügyintézést vegyék igénybe, illetve eljuttathatják megkeresésüket írásban, e-mailben és postacímünkre.

Az ügyfélszolgálat működése során az alábbi biztonsági intézkedéseket kérjük betartani:

  • Ügyfeleink, az ügyfélszolgálati iroda bejáratánál sorban álláskor 1,5 m távolságot tartsanak, melyet a járdán elhelyezett szalag jelöl.
  • Az ügyféltérbe belépni kizárólag előzetes testhőmérséklet-mérést követően van lehetőség. Amennyiben az Ügyfél testhőmérséklete meghaladja a 37,2 Celsius fokot, 5 perc várakozási idő eltelte után a mérést meg kell ismételni. Két egymást követő, 37,2 Celsius fokot meghaladó testhőmérsékleti érték után az ügyféltérbe a belépés nem engedélyezett.
  • Az ügyféltérbe belépni kizárólag az arcra felhelyezett maszkban, melyről az ügyfélnek kell gondoskodnia.
  • Az ügyféltérbe történő belépést követően, az ügyintézés megkezdése előtt az Ügyfél köteles a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítő használatára.
  • Egy-egy cég ügyfélpultjánál egy időben csak egy Ügyfél tartózkodhat, melyet a biztonsági őr koordinál.

Kérjük tisztelt Ügyfeleinket, úgy a saját, mint munkatársaink egészségének megőrzése érdekében a biztonsági intézkedések betartására.

Köszönjük szíves megértésüket és együttműködésüket!