„Új fogyasztók csatlakozása a miskolci távhőrendszerre, a belvárosi körzetről távvezetéki csatlakozással ellátva”

Távhővezeték-építés a belvárosban – félpályás útlezárások

Távhővezeték építése miatt, július 21-től november végéig szakaszosan félpályás útlezárás lesz a Szentpáli, Kazinczy utcán, a Horváth Lajos utcát pedig a kivitelezés idejére teljesen lezárják, csak célforgalom használhatja majd.
 
Július 21-én kezdődik a Magyar Posta Zrt. épületegyüttesének – a Magyar Telekom Nyrt. és Centrum Irodaházak Kft. épületeinek – távhőellátásához szükséges új távhővezeték építési munkája a Szentpáli – Horváth Lajos – Kazinczy utcában.
 
A MIHŐ Kft. megbízásából a Kivitelező a július 21-én kezdődő építés idejére félpályán lezárja a Szentpáli és Kazinczy utcát, míg a Horváth Lajos utca a kivitelezés idejére teljes lezárásra kerül. A Horváth Lajos utcát csak célforgalom használhatja, vagyis az ingatlantulajdonosok, az utcában lévő szálloda vendégei és beszállítók hajthatnak be a kivitelezés időtartama alatt.
 
A munkavégzéssel érintett közterületeket, a közlekedést akadályozó bontásokat a munkavégzést követően a lehető leghamarabb, ha kell szakaszosan is helyreállítja a szerződött Kivitelező.
 
A távhővezeték az új fogyasztók területén kialakítandó hőközpontokhoz a fűtési idény kezdetéig csatlakozik. A közterületen az utómunkálatok azonban még november végéig eltarthatnak.
 
A kivitelezéssel érintett területeken a beruházási munkákat a MIHŐ Kft. más módon elvégeztetni nem tudja, ezért kérjük szíves megértésüket, türelmüket, az érintett szakaszon közlekedők részéről pedig körültekintő figyelmet.

Kapcsolódó Dokumentum